Hoe-is-uw-imago.png

U gelooft in uw eigen product of dienst. U heeft veel energie gestopt in de ontwikkeling, bent overtuigd van de inhoud en werkt keihard aan de verkoop. Maar hoe ziet het eruit in de ogen van uw (potentiële) klant? Doe uw voordeel met de frisse, nuchtere blik van B-Ambitious.

Uw bedrijfs- of productlogo vormt de basis van uw huisstijl. Hoe consequent wordt deze toegepast? Kunnen uw medewerkers en leveranciers zoals de huisdrukker, de autobeletteraar en de bouwer van uw website terugvallen op een duidelijke richtlijn? Uw huisstijl speelt veel vaker een rol dan u denkt. Denk aan een medewerker die zelf een presentatie maakt, de templates voor uw correspondentie en uw e-mailverkeer.

Voor een herkenbaar gezicht naar buiten toe is geen ingewikkeld huisstijlmanual nodig. B-Ambitious helpt u overzichtelijk en inzichtelijk te maken hoe u uw huisstijl het beste kunt toepassen om overal en altijd dezelfde impressie van kwaliteit te maken.

We brengen in kaart met welke uitingen van uw bedrijf (toekomstige) klanten in aanraking komen. Vervolgens zetten we die naast elkaar en brengen er een duidelijke en logische lijn in. Dat wil absoluut niet zeggen dat we uw hele huisstijl overhoop halen: integendeel, vaak zijn maar kleine creatieve ingreepjes nodig voor een perfect resultaat. Behoud wat u heeft opgebouwd, aangevuld met de ‘finishing touch’ van B-Ambitious.

Heeft u nog geen huisstijl? Ook vanaf 'scratch' creëert B-Ambitious voor u snel een fris en helder beeld dat precies uitstraalt waar u voor staat!